LOJİSTİK KÖY PROJESİ ÇALIŞMA TOPLANTISINA KATILDIK.

• 07.05.2010

07 Mayıs 2010 Cuma günü saat 14:00 de İlçemiz Kaymakamlığında Kaymakam Dr. Sn: Oktay KAYA’nın başkanlığında gerçekleştirilen “Lojistik Köy Proje” çalışma toplantısına Odamızı temsilen Meclis Başkanı Sn Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn Fahri TUNCA ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

Toplantıya TCDD adına 1 .Bölge Md. Yol grup şefi Sn Nevzat KAVLAK katıldı ..,

İlçemizde yer alan BORSAB Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi ile bağlantılı olacak şekilde Gündüzbey istasyonu BORSAB arasında Eskişehir istikametinde ana yola sıfır olarak geniş bir alan üzerinde lojistik köy proje çalışmalarının başladığı ve proje yerinin  kesinleştirilmesi amacı ile nato boru hattı vb. Hat ve güzergahların adı geçen alan üzerinde yer alıp almadığı konularında görüşmeler yapıldı.

07/05/2010

• LOJİSTİK KÖY PROJESİ  ÇALIŞMA TOPLANTISINA KATILDIK.