TÜYAP BURSA KALIP AVRASYA 2010, AMBALAJ - PLASTİK 2010 VE BURSA OTOTEKNİK 2010, FUARI'NA ODAMIZDAN ZİYARET

• 09.05.2010

TÜYAP Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Prestij Yayıncılık Ltd. ve UKUB Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği işbirliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan KALIP AVRASYA 2010, Bursa 4. Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayiler Fuarı, AMBALAJ - PLASTİK 2010, Bursa 9. Ambalaj ve Plastik Endüstrisi ve Kauçuk Fuarı ve BURSA OTOTEKNİK 2010, 3.Otomotiv Yan Sanayii, Garaj ve Servis Ekipmanları, Benzin İstasyonları Donanımları ve LPG Sistemleri Fuarı ile eş zamanlı olarak 6 - 9 Mayıs 2010 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fuarlara Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Üyeleri ile birlikte 09.Mayıs.2010 Pazar günü ziyarette bulundu.

FUARLAR KAPSAMINDA:

1 - KALIP İMALAT ÇÖZÜMLERİ

2 - KALIP İŞLEME VE İMALAT MAKİNALARI VE EKİPMANLARI

3 - KALIP BAKIM VE TAMİR SERVİSLERİ

4 - KALIP ELEMANLARI VE HIRDAVAT MALZEMELERİ

5 - YARI MAMÜLLER VE HAMMADDELER

6 - BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE İMALAT, MÜHENDİSLİK UYGULAMALARI

Yer aldı.

09/05/2010

• TÜYAP BURSA KALIP AVRASYA 2010,  AMBALAJ - PLASTİK 2010 VE BURSA OTOTEKNİK 2010, FUARI'NA ODAMIZDAN ZİYARET