Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO’DAN ENDÜSTRİYEL İŞLETMELERDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ SEMİNERİ

  • 13.05.2010
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organizasyonu ile Endüstriyel İşletmelerde Enerji Verimliliği konulu seminer düzenlendi.

 

13 Mayıs Perşembe günü Bozüyük Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminer Programına Oda Meclis Başkanı Osman TEKELİ , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri TUNCA , Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN, Yönetim Kurulu Sayman Üye Buğra LEVENT, Yönetim kurulu Üyesi Sabri KATRANCI, Meclis Üyesi Mete AYAZ,  Oda Üyeleri, Firma temsilcileri ve davetliler katıldılar.

 

Seminer Programına En-Ve Enerji Şirketi adına firmayı temsilen Genel Müdür: Coşkun KARABAL ve Şirket yetkilileri Arzu GÜRKAN, Cem KARABAL ve Arif ÇELEBİ   katıldılar.

 

Seminer programı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına Meclis Başkanı Osman TEKELİ ‘ nin açış konuşması ile başladı.

 

Osman TEKELİ konuşmasında ..,  

 

Günümüz dünyasında enerjinin insanoğlunun vazgeçilemez en temel ihtiyaçlarının başında geldiğini ve bu ihtiyacın her gün gelişen ve değişen dünya şartlarında önemini daha da arttırdığına işaret etmiştir.

 

TEKELİ konuşmasının devamında her şeyde olduğu gibi maalesef enerjide de sonsuz bir kaynağa sahip olunmadığını ifade etmiş ve bu durumun da günümüz dünyasında enerjinin etkin ve verimli kullanılmasını gündeme getirdiğini belirtmiştir.

 

Endüstriyel İşletmelerde Enerji Verimliliği konulu Seminer Programı Firma Yetkilisi Cem KARABAL sunuşları ile devam etmiştir.

 

Program çerçevesinde Türkiye’deki Enerji Potansiyeli, Enerji Verimliliği Kanunu ve İlgili Mevzuat, İdari Yaptırım ve Cezalar, Enerji Verimliliği neden gerekiyor, Enerji Yöneticisi ve Görevleri, Enerji Yöneticisi Eğitimleri, Enerji Etüdü ve Kapsamı, Verimlilik Artırıcı Projeler, Ve Sanayide Enerji Tasarruf Odakları konularında katılımcılara detaylı bilgiler sunulmuştur.

 

            Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

13/05/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO’DAN ENDÜSTRİYEL İŞLETMELERDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ SEMİNERİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç