BİLECİK İL GENEL MECLİSİ SANAYİ VE TİCARET KOMİSYONU ÜYELERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

• 18.05.2010

18 mayıs 2010 tarihinde "Bilecik İl Genel Meclisi" bünyesinde oluşturulan "Sanayi ve Ticaret Komisyonu Üyeleri" Odamızı ziyaret ettiler.

Bu ziyaret sırasında misafirlere Odamızın kısaca tanıtımı yapıldı faaliyetlerimiz ve detaylı ekonomik ve sosyal durum tespiti anket sonuçlarımız kendilerine sunuldu.

Yine toplantı sırasında bölgemizin üyelerimizin ve sanayi kuruluşlarının durumu ve sorunları üzerinde görüşmeler yapıldı.

18.05.2010

• BİLECİK İL GENEL MECLİSİ   SANAYİ VE TİCARET KOMİSYONU ÜYELERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ