Haber Arşivi

BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINDA DÜZENLENEN 4.BÖLGE ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDIK

  • 09.06.2010
  • bozuyuktso

Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar’ın Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanları Bilecik’te buluştu. Bölgesel sorunların ele alındığı toplantının ardından Bilecik’in tarihi mekanları ve sanayi kuruluşları gezildi.


         Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Uşak, Kütahya ve Afyonkarahisar’ın Ticaret ve Sanayi Odaları, bölgelsel güç birliği oluşturmak ve sorunlara bölgesel olarak çözüm aramak için başlattıkları istişare toplantılarının dördüncüsünü Bilecik’te yaptı.

 

Bilecik TSO salonunda yapılan istişare toplantısına, Bilecik TSO Başkanı Ahmet Özünlü ve Meclis Başkanı Erdal Erşan, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Afyonkarahisar TSO Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Kütahya TSO Başkanı Nafi Güral ve Meclis Başkanı Nihat Delen, Bilecik’in Bozüyük ilçesi TSO Meclis Başkanı Osman Tekeli, Uşak TSO Başkanı İsmail Karman ve odaların üyeleri katıldı.

 

 Toplantıya ilişkin bir açıklama yapan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özünlü, bölgedeki oda başkanları ile başlattıkları istişare toplantısının dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini belirterek, bölgesel sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığını, bilgi alış verişinde bulunduklarını söyledi. Toplantılar sayesinde ortak projelerin de geliştirildiğini kaydeden Özünlü, bundan sonra da toplantıların devam edeceğini ifade etti.

 

Toplantının ardından Oda Başkanları, Osmanlı Devletinin Manevi Kurucusu ve Osman Gazi’nin kayınpederi Şeyh Edebali’nin türbesi ile Granitaş ve Silkar Fabrikalarını ziyaret ettiler.

 

09/06/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINDA DÜZENLENEN 4.BÖLGE ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDIK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç