Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ SN:HALİL İBRAHİM AKPINAR’I ZİYARET ETTİ.

  • 14.06.2010
  • bozuyuktso

Odamız yöneticileri İlimizde yeni göreve başlayan Bilecik Valisi Sn: Halil İbrahim AKPINAR'ı makamlarında ziyaret ettiler.

             Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Bilecik Valisi Sn: Halil İbrahim AKPINAR'ı 14 Haziran Pazartesi günü makamında ziyaret eden odamız yöneticileri Sn: Valimize hoş geldiniz ve yeni görevleri sebebi ile hayırlı olsun dileklerini sundular.

           Ziyarete Odamızı temsilen Meclis Başkanı:Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS, Fahri TUNCA, Meclis Başkan Yardımcısı Ali AYTAÇ, Bilecik Sanayi ve Ticaret İl Müdür Sn:Latif ERKAN, Yönetim Kurulu Sayman Üye Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Üyeleri Sabri KATRANCI, Doğuş ÜNERAL, Mustafa ŞEKER , Meclis Üyesi Hıdır AKYÜREK ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar..,

          Karşılıklı tanışma, hayırlı olsun ve hoş geldiniz dilekleri ile başlayan toplantıda Oda Meclis Başkanı Osman TEKELİ Odamız ve kentimiz hakkında Sn: Valimiz AKPINAR'a kısaca bilgiler verdi.

          Yine ziyaret sırasında Odamız Yöneticileri Vali SN:AKPINAR ile bölgemizin ekonomik anlamda genel durumu, faaliyet gösterdikleri sektörlerin durumu, yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri üzerinde karşılıklı görüşme fırsatı buldular.

           Toplantı Odamız Yöneticilerinin Sn: Valimizin Bozüyük'e de teşriflerini talepleri ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

           Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
           Saygılarımızla..,
 

 

14/06/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ BİLECİK VALİSİ SN:HALİL İBRAHİM AKPINAR’I ZİYARET ETTİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç