Haber Arşivi

BİLECİK VALİSİ SN:HALİL İBRAHİM AKPINAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ .

  • 06.08.2010
  • bozuyuktso

İlimizde yeni göreve başlayan Bilecik Valisi Sn: Halil İbrahim AKPINAR İade-i ziyaretlerine devam ediyor.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri olarak Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Bilecik Valisi Sn: Halil İbrahim AKPINAR’ı makamlarında ziyaret etmiştik.

 

Bu ziyaretimiz sonrasında Sn: Valimiz Odamız Yetkilileri ile Odamız Meclis Salonunda bir araya geldi.

 

06 Ağustos 2010 tarihinde İlçe Kaymakamlığımız, Belediyemiz, Organize Sanayi Bölgesi ve Sanayi Kuruluşları gibi bir dizi ziyaret programı için İlçemizde bulunan Vali AKPINAR İlçemiz Kaymakamı Sn: Oktay KAYA ve beraberindeki heyet ile birlikte Odamızı da ziyaret etti.  

 

Ziyarete Odamızı temsilen Meclis Başkanı:Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin ELMAS, Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN, Yönetim Kurulu Üyelerinden Sabri KATRANCI ve diğer Odamız Yöneticileri katıldılar.

 

Karşılıklı hoş geldiniz dilekleri ile başlayan toplantıda Oda Meclis Başkanı Osman TEKELİ Odamız , Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi ve kentimiz hakkında Sn: Valimiz AKPINAR’a kısaca bilgiler verdi.

 

Yine TMSF ye devredilen Toprak Fabrikalarına ait son durum değerlendirildi ve bu değerlendirmeler sırasında Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin ELMAS da Fabrikaların mevcut fiziki durumları hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaret sırasında Vali Sn:AKPINAR ile bölgemizin genel ekonomik durumu ve yeni yatırım ve yatırımcıların Bölgemize kazandırılması konuları değerlendirilerek özellikle İstanbul’un arka bahçesi niteliğindeki bölgemize yeni yatırımların kazandırılması konusunda birlikte hareket edilebileceği ifade edildi.

 

Toplantı Odamız Yöneticilerinin Sn: Valimize İade – i ziyaretleri için teşekkürlerini sunmaları ile son buldu.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,  

 

06/08/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK VALİSİ SN:HALİL İBRAHİM AKPINAR ODAMIZI ZİYARET ETTİ .

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç