BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI HABİB ESEL BEBKA TOPLANTISINA KATILDI .

• 10.08.2010

BEBKA Bursa Eskişehir Bilecik İlleri Kalkınma Ajanası “Bölge Planlama Çalıştayı” Bursa’ da yapıldı.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına Çalıştaya Oda Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL katıldı.

Bursa, Eskişehir, Bilecik illerini kapsayan TR41 bölgesinin planlama çalışmalarının temel esaslarını oluşturacak olan bölge vizyonunun, öncelikli sektörlerinin  ve hedeflerinin belirlenmesine  yönelik “Bölge Planlama Çalıştayı” Bursa Kervansaray Termal Otel’de 9-10 Ağustos tarihlerinde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmaları  Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Üyesi Sn. H.İbrahim Akpınar, Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Kılıçlar, Bursa Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Şahabettin Harput tarafından yapıldı.

BEBKA Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalkınma Kurulu üyeleri, Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinden kamu, özel sektör, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden 250'ye yakın katılımcı toplantıya iştirak ederek bölge planlama çalışmalarına katkıda bulundu.

Arama konferansı tekniği ile gerçekleştirilen ve iki gün boyunca devam eden Bölge Planı Çalıştayında katılımcıların bölgesel kalkınma ve gelişme için ortak akıl ile oluşmuş vizyon, temel amaç ve strateji belirleme çalışmaları yapıldı.

09-10/08/2010

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI HABİB ESEL BEBKA TOPLANTISINA KATILDI .