Haber Arşivi

BEBKA (BURSA, ESKİŞEHİR, BİLECİK KALKINMA AJANSI) BURSA AÇILIŞ VE MALİ PROGRAM TANITIM TOPLANTISI'NA KATILDIK.

  • 04.11.2010
  • bozuyuktso

 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 4 Kasım 2010 tarihinde, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’ın katıldığı törenle resmi olarak açıldı.

         Açılış törenine ayrıca Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, BTSO Başkanı Celal Sönmez, AKP İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, DPT Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yaman, Kalkınma Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Gezgin, Bursa İl Genel Meclisi Başkanı Nurettin Avcı, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK, BEBKA Kalkınma kurulu üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

           Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz konuşmasında ülke genelinde 26 adet kurulan kalkınma ajanslarından biri olan BEBKA’nın Bursa, Eskişehir ve Bilecik illerinin hızla gelişmesine ve sosyal refahının artmasına büyük katkı sağlayacağını belirtti. Bakan Yılmaz, Ajansın bölgenin temel vizyonunu şekillendireceğini, bu vizyona yönelik stratejiler geliştireceğini ve belirlenen öncelikleri teknik ve mali araçlar ile destekleyeceğini sözlerine ekledi.

                                                     04 KASIM 2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BEBKA (BURSA, ESKİŞEHİR, BİLECİK KALKINMA AJANSI)  BURSA AÇILIŞ VE MALİ PROGRAM TANITIM TOPLANTISI'NA KATILDIK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç