Haber Arşivi

BEBKA "BURSA, ESKİŞEHİR, BİLECİK KALKINMA AJANSI" HİBE NİTELİĞİNDEKİ MALİ DESTEKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI'NA ÜYELERİMİZİN KATILIMINI SAĞLADIK.

  • 10.11.2010
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Bozüyük Kaymakamlığı’nın birlikte organize ettiği program Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL’in BEBKA’nın yapısı ve çalışmaları hakkındaki bilgilendirme ile başladı.

 Toplantıya BEBKA Uzmanları Ahmet KALKAN, Erhan HEPYAŞAR, Mehmet GÜVEN, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri, Sanayici ve İşadamları ile Resmi Daire Yöneticileri katıldılar.

 Programda BEBKA “BURSA, ESKİŞEHİR, BİLECİK KALKINMA AJANSI” Uzmanları 2010 yılı mali destek programı çerçevesinde “Sanayi” ve “Turizm” alanlarında rekabet gücünün arttırılması ve mali destekler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

 Bebka Uzmanı Ahmet KALKAN 4-5 aylık faaliyeti olan bir ajans olduklarını, amaçlarının bölgedeki potansiyelin en üst seviyede değerlendirmek olduğunu belirtti.

 BEBKA’nın 15 uzmanla faaliyet gösterdiğini genel merkezin Bursa da olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde Eskişehir ve Bilecikte ofis açılacağını söyledi. Yerelin potansiyelini harekete geçirerek yerelin ihtiyaçları doğrultusunda planlamalar yaptıklarını ifade etti. Sanayi de verimlilik, turizmde çeşitlilik için teklif çağrısına çıktıklarını sanayi ve turizmde katma değerin arttırılmasının temel görevleri olduğunu açıkladı. Verimliliğin arttırılması ve bölgenin rekabet gücünün arttırılmasını hedefliyoruz. Bölgede yeni ürünleri ortaya çıkaracak projeleri desteklediklerini belirtti. Kar amacı güden ve kar amacı gütmeyen firmaların projelerini desteklediklerini, projelerin teklif çağrılarının 28.Ocak.2011 tarihine kadar açık kalacağını söyledi. Projelerin hazırlanması ile ilgili olarak bir eğitim takvimi uygulayacaklarını ve iyi bir finansal tabloya sahip olarak proje getiren firmaların destekleneceği konusunda bilgiler verdi.

Seminer sonunda firmaların soruları cevaplandırıldı.

  

                                                                                                                                                       10 KASIM 2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BEBKA "BURSA, ESKİŞEHİR, BİLECİK KALKINMA AJANSI"  HİBE NİTELİĞİNDEKİ MALİ DESTEKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI'NA ÜYELERİMİZİN KATILIMINI SAĞLADIK.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç