BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ MİLLETVEKİLLERİMİZ İLE GÖRÜŞTÜLER

• 23.11.2010

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Milletvekillerimiz ile görüştüler. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL’in başkanlığında bir araya gelen Oda Yöneticileri Milletvekillerimiz Sn: Dr. Fahrettin POYRAZ ve Sn: Yaşar TÜZÜN ile görüşme fırsatı buldular.

Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL’in başkanlığında Milletvekillerimizin makamlarında gerçekleştirilen görüşmelerde Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri TUNCA, Muhasip Üye Buğra Levent ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI hazır bulundular.

Milletvekilimiz Sn: Dr. Fahrettin POYRAZ ın makamlarında gerçekleştirilen ilk görüşmede ağırlıklı olarak Üniversite konusu üzerinde duruldu. Bu konuda önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı toplantılar yapılması ve sonuca ulaşmak üzere çalışmaların daha da hızlandırılması gerektiği ifade edildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası  Temsilcileri   görüşmenin ardından Milletvekilimiz Sn: Yaşar TÜZÜN ile  karşılıklı görüşme fırsatı buldular.

Sn: TÜZÜN ile yapılan görüşmelerde de Kentimizin ve bölgemizin ortak sorunları üzerinde karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

Kentimiz ve bölgemizin Üniversite, Borsab, Lojistik Köy, Hızlı Tren  ve benzeri konuları üzerinde yapılan görüşmelerden sonra başta Milletvekillerimiz olmak üzere Yerel Yöneticilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve İlgili Kurum ve Kuruluşların yöneticileri ile önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı toplantılar yapılması isteği ile görüşmelere son verildi.

23 KASIM 2010

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ MİLLETVEKİLLERİMİZ İLE GÖRÜŞTÜLER