Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ ÜNİVERSİTE İÇİN ÇALIŞIYOR.

  • 29.11.2010
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bilecik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn: Azmi ÖZCAN ile görüştüler.

 

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL’in başkanlığında bir araya gelen Oda Yöneticileri Rektör ÖZCAN ile Bilecik Üniversitesinin çalışmaları ve bu çerçevede Bozüyük İlçemiz için neler yapılabileceği konularını detayları ile değerlendirme fırsatı buldular.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL’in başkanlığında Prof. Dr. Sn: Azmi ÖZCAN’ın makamında gerçekleştirilen görüşmelerde Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri TUNCA, Muhasip Üye Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK hazır bulundular.

 

Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı ESEL Bilecik Üniversitesinin kısa zamanda büyük işler başardığını ve hızlı gelişimini memnuniyet ile izlediklerini belirtti.

 

ESEL bu gelişim sürecinde İlçemiz Bozüyük’te de gerek Meslek Yüksek Okulunun mevcut şartlarının iyileştirilmesi gerekse de Kentimize yeni Fakültelerin kazandırılması konusunda neler yapılabileceği konusunun Oda olarak sürekli sorgulandığını..,

 

Ve konunun ana tarafı olarak görülen Milletvekillerimiz, Rektörlüğümüz,  Yerel Yönetim ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerinin ortak çalışmaları ile hızla sonuca ulaşılabileceğini belirtti.    

 

Rektör ÖZCAN yaptığı değerlendirmelerde Bilecik Üniversitesinin hızla büyüdüğü ve geliştiğini belirterek bu hızlı büyüme ve gelişimden Bilecik ile birlikte bölgenin de faydalanması arzusu içinde olduklarını fakat önceliklerinin eğitim üzerinde olduğunu ve eğitim odaklı çalışmalar yaptıklarını ifade ettiler.

 

ÖZCAN mevcut durumda şu anda yaklaşık 4500 öğrenci ve 500 civarında Öğretim Üyesi ile 5000 kişilik bir nitelikli insan toplululuğunun   Bilecik e kazandırıldığını ifade etiler.

 

 ÖZCAN Fakülte konusunda temel çalışmalarının Proje bazında detayları ile hazır olduğunu ancak yerel ve bölgesel imkan ve kaynakların da bir an önce harekete geçirilmesi ile çalışmaların daha hızlı sonuçlanacağını dile getirdi.  

 

Kentimizin öncelikli ve en acil çözüm bekleyen sorunlarının başında görülen Üniversite konusunda başta Milletvekillerimiz olmak üzere Yerel Yöneticilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın ve İlgili Kurum ve Kuruluşların yöneticileri ile önümüzdeki günlerde daha geniş katılımlı toplantılar yapılması isteği ile görüşmeye son verildi.  

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 Saygılarımızla..,  

 

                                                     29 KASIM 2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO YÖNETİCİLERİ ÜNİVERSİTE İÇİN ÇALIŞIYOR.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç