Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO DA TOBB ODA VE BORSALAR AKREDİTASYON KALİTE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

  • 06.12.2010
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası 2009 yılında başladığı Kalite çalışmalarına devam ediyor. 2009 yılında TSE – ISO EN 9000  Kalite Belgesini alan Oda bu dönemde de TOBB Odalar ve Borsalar Akreditasyon Programı için çalışıyor.  

 

Bu çerçevede geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde TOBB a yaptığımız başvurumuz TOBB Akreditasyon Kurulunun 17 Eylül 2010 tarihli toplantısında görüşülmüş Bozüyük TSO TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi Yedinci dönemine kabul edilmiştir.

 

TOBB bünyesinde faaliyet gösteren 365 Oda ve Borsa içerisinden halen TOBB Akreditasyon Sistemi içerisinde hizmet veren 85 adet Oda ve Borsa Faaliyet göstermektedir.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası da 7. Dönemde Seçilen 17 aday Oda ve Borsa içerisinden 2011 yılı içerisinde yürüteceği çalışmalar ile TOBB ODA VE BORSA AKREDİTASYON programında yer almayı hedefliyor.   

 

Bozüyük TSO çalışanları bu konuda geçtiğimiz günlerde Salihli TSO ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3 günlük bir eğitim programına katıldılar.

 

Yine Bozüyük TSO önümüzdeki süreçte Yöneticileri, Üyeler, Çalışanları ve bölgemizde ilişki halinde bulunduğu Kurum ve Kuruluş Temsilcilerinden oluşan Paydaşları ile gerçekleştireceği çalış taylar sonucunda önümüzdeki dönem Stratejik Planını Hedef ve Programlarını belirleyecek.  

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla..,  

 

 

                                                                                                                                          06 ARALIK 2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO DA   TOBB ODA VE BORSALAR AKREDİTASYON KALİTE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç