Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO’DAN TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET.

  • 24.12.2010
  • bozuyuktso

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri Bilecik Milletvekili Sn: Dr. Fahrettin POYRAZ Başkanlığında T.C.D.D. Genel Müdürü Sn: Süleyman KARAMAN ile makamında görüştü.

 

Görüşmelere Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Habip ESEL, Oda Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK ve Eczacıbaşı Grubu ile Eskişehir Bilecik Kütahya Seramik Kümesi Derneği adına temsilciler katıldılar.

 

Yapılan görüşmelerde İlçemizde BORSAB bağlantılı olarak Planlanan ve Bütçesi ayrılan Bozüyük Lojistik Köy Projesi, Gemlik Limanına Demiryolu Bağlantısı, Hızlı Tren Projesi ile yine İlçemizde Faaliyet gösteren Fabrikaların Lojistik Köy Projesi hayata geçtiğinde Demiryollarından faydalanmaları gibi konular gündeme getirildi.  

Sayın Genel Müdür KARAMAN yaptığı açıklamalarında Bozüyük Lojistik Köy Projesinin Proje çalışmalarının tamamlandığını, Bütçede Ödeneğinin olduğunu ve 2011 yılı içerisinde İnşaatına başlanacağını ifade etti.

 

KARAMAN yine yaptığı açıklamalarında Gemlik Limanına Demiryolu bağlantısının sağlanması konusunun orta vadede planlandığını ve halen yürütülen Hızlı Tren Projesinde herhangi bir problem yaşanmadığını ve projenin hızla devam ettiğini belirtti.

 

Son olarak Genel Müdür KARAMAN Bölgemizde faaliyet gösteren firmaların gerek mamul ürünleri gerekse de hammaddelerinin lojistik ihtiyaçlarının karşılanması konusunda TCDD ve Firmalar ile ortak çalışmalar yürütülebileceğini bu anlamda Devlet Demiryollarının bu firmaların da katkılarını almak sureti ile alternatif projeleri her zaman değerlendirebileceklerini belirttiler.

 

Toplantı Bozüyük TSO Başkanı ESEL’in Sayın Genel Müdüre Oda adına hediye takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

 Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,  

 

 24/12/2010

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO’DAN TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç