ESKİŞEHİR SANAYİ ODASINDA YAPILAN ÇEVRE ODALAR İSTİŞARE TOPLANTISI’NA KATILDIK.

• 12.01.2011

12.01.2011 Tarihinde Eskişehir Sanayi Odası tarafından düzenlenen; Afyonkarahisar,  Bilecik, Bozüyük, Uşak Ticaret ve Sanayi Odaları ile Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Odası ve Eskişehir Ticaret Borsası'nın katılımı ile "Çevre Odaları İstişare Toplantısı" Eskişehir'de yapıldı.

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir'in ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya ESO Meclis Başkanı Yavuz Zeytinoğlu, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Bayar, Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Öğütür, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Afyonkarasihar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Karaman, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özünlü, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Habib Esel ile Odaların Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreterleri katıldı.

Bölgelerindeki ekonomiye şekli veren odaların işbirliğini ve iletişimini güçlendirmek, birlikte yapılabilecek projelerin neler olduğunu konuşmak ve sorunlara karşı ortak hareket edebilmek için bir araya gelen Oda Yönetimleri, ayrıca görüş alışverişinde de bulundular. Toplantı sonrasında oda temsilcileri ESO bölgesini ve Arçelik A.Ş. Buzdolabı Fabrikasını gezdiler.

Kaynak: http://www.birincikuvvet.com/Yerel_Haber/364192-6_Kentin_Sanayi_Ve_Ticaret_Odasi_Eskisehirde_Bulustu_-_Yerel_Haberler.html

12.01.2011

• ESKİŞEHİR SANAYİ ODASINDA YAPILAN ÇEVRE ODALAR İSTİŞARE TOPLANTISI’NA KATILDIK.