Haber Arşivi

ODA VE BORSA BAŞKANLARI UKRAYNA’DA BULUŞTU

  • 26.01.2011
  • bozuyuktso

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile 360 oda ve borsa başkanının katılımıyla Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Intercontinental Oteli'nde düzenlenen toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da konuk oldu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, ''Ukrayna ile ilişkileri her alanda güçlendirerek, işbirliğini daha da pekiştirerek on yıl içinde 40 milyar dolar rakamını yakalamış olacağız'' dedi.

 

Konuşmasında, TOBB tarafından düzenlenen toplantıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iki ülkenin arasındaki ticaret hacmini artırmayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

 

''Biz küçük düşünemeyiz. Büyük davaların insanları büyük düşünür. Küçük düşünenlerle de bir yere varılmaz. Biz hem büyük düşüneceğiz, planlarımızı büyük yapacağız ve ona göre de büyük oynayacağız. Türkiye bu ivmeyi yakalayan bir ülkedir. Ukrayna ile ilişkileri her alanda güçlendirerek, işbirliğini daha da pekiştirerek on yıl içinde 40 milyar dolar rakamını yakalamış olacağız.” dedi.

 

Ukrayna’da yapılan toplantıya Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Habib ESEL katıldı.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,  

 


26.01.2011

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • ODA VE BORSA BAŞKANLARI  UKRAYNA’DA BULUŞTU

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç