BİLECİK ÜNİVERSİTESİ BOZÜYÜK MESLEK YÜKSEK OKULU TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

• 18.02.2011

Bilecik Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksek Okulu temsilcileri Odamızı ziyaret etti.

Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne atanan Doç.Dr.Fahri ALTAY ve 2 yıldır Bozüyük Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini sürüdüren Doç.Dr.Şerife SUBAŞI  Odamız yöneticilerini ziyaret etti.

Yapılan ziyarete Odamız yöneticilerinden; Oda Meclis Başkanımız Osman TEKELİ, Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN, Meclis Katip Üyesi Hakan BAKICI, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Üyeleri M.Doğuş ÜNERAL ve Sabri KATRANCI, Meclis Üyeleri Osman ÇETİN ve Ahmet AKSA, Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK Katıldı.

Ziyarette Bozüyük Meslek Yüksek Okulunda yeni göreve başlayan Doç.Dr.Fahri ALTAY ve Bilecik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine atanan Şerife SUBAŞI’na Odamız Yöneticileri yeni görevlerinde başarılar diledi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişleri ve iyi niyet bildirilerinin ardından sona erdi.

17/02/2011

• BİLECİK ÜNİVERSİTESİ  BOZÜYÜK MESLEK YÜKSEK OKULU TEMSİLCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.