Haber Arşivi

BİLECİK DEFTERDARLIĞI VERGİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDIK

  • 21.02.2011
  • bozuyuktso

Bilecik Defterdarlığı Organizasyonundan Vergi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Bilecik Polisevinde gerçekleştirilen Vergi Ödül Törenine katıldık.

Törene Bozüyük TSO yu temsilen Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL ve Oda Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

Törende bir konuşma yapan Defterdar Sn: Mehmet Koray ALPER , yapılan her mal ve hizmet alışverişleri sonucunda kesinlikle belge alınması ve bu anlamda da belge düzenlenmesi işleminin alışkanlık haline gelmesi gerektiğini söyledi.

Alper, Polisevinde düzenlenen 2010 yılı gelir ve kurumlar vergisi ödül töreninde yaptığı konuşmada, Vergi Haftası kutlamalarının kamuoyunda, sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin tüm kesimlere benimsetilmesi, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması, yarının mükellefleri çocuklarımızda da   sağlıklı vergi bilincinin oluşturulması gereği üzerinde durdu. Yine Defterdar Sn: ALPER konuşmasında mükellef idare ilişkilerinin uyumlu hale getirilmesi gereğinin de üzerinde önemle durdu. 

Tören sırasında Gelir ve Kurumlar vergisi mükelleflerinden ilk 5 e giren firma ve şahıs işletmelerinin temsilcilerine başta Sn: Valimiz ve Defterdar olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri Plaketlerini takdim ettiler.

Tören Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başta Sn: Defterdar Alper olmak üzere Gelir ve Kurumlar vergisi Sıralamalarında dereceye giren Firma ve Şahıslar için özel olarak hazırlanan Teşekkür Beratlarının takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

 

 21/02/2011

            BOZÜYÜK

                                 TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK DEFTERDARLIĞI VERGİ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDIK

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç