Haber Arşivi

VERGİ DAİRESİ YÖNETİCİLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

  • 24.02.2011
  • bozuyuktso

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçemiz Vergi Dairesi Müdür Sn:Hayati ÇİÇEK Müdür Yardımcısı Sn: Mehmet Halil ATEŞ ve Gelir Uzmanı Sn: Filiz YAĞCI Odamız yöneticilerini ziyaret ettiler.

 

Odamız Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarete Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Meclis Başkan Yardımcısı Ali ÇOBAN, Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcısı Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KATRANCI, Meclis Üyeleri Mete AYAZ, Ahmet AKSA, Meclis Şeref Üyesi Mustafa ÖZTÜRK ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

 

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Vergi Dairesi Müdürü Sayın; Hayati ÇİÇEK;

Vergi haftası kutlamalarının bir amacının mükelleflerimizle Vergi idaresi arasındaki ilişkileri daha düzenli bir yapıya kavuşturmak ve bu anlamda tüm vatandaşlarımızda Vergi Bilincinin arttırılmasını sağlamak olduğunu belirtti.

 

Bu hafta çerçevesinde de çeşitli etkinlikler ile meslek odaları, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının ziyaret edilmesi ve bu kurum ve kuruluşlar ile karşılıklı işbirliğinin artırılmasına yönelik bilgilendirme çalışmalarının yapıldığı ifade edilmiştir.

 

Yine vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde vergisel ödevlerini zamanında yerine getiren ve yüksek vergi ödeyen mükellefleri bizzat ziyaret ettiklerini belirten ÇİÇEK..,  

 

Biz vergi dairesi olarak mükelleflerimizin vergi ile ilgili sorunlarının kanunlar çerçevesinde çözülmesinde yardımcı olmaya hazırız şeklinde konuştu.

 

Yine gündemde olan ve halk arasında “Torba Yasa” olarak adlandırılan Kapsamlı Yeni Vergi Düzenlemeleri Yasa çalışmalarına ilişkin karşılıklı olarak görüş ve öneriler sunuldu.., bu konuda önümüzdeki günlerde Oda Üyelerimizin ve Mükellefler ile kamuoyunun bilgilendirilmelerine yönelik toplantıların organize edilmesi gereği üzerinde duruldu.

 

 Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri de Vergi Dairesi Müdürlüğü ile her zaman mesleki konularda fikir alışverişinde bulunduklarını, bu yönde aldıkları görüş ve önerileri belli dönemlerde Oda Üst Yönetimi tarafından Raporlar halinde ilgili makamlara ilettiklerini ve bu ziyaretten dolayı Vergi Dairesi Müdürüne teşekkürlerini bildirdiler.

 

Vergi haftasının ülkemize hayırlı olması temennisi ile toplantıya son verilmiştir.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

  

 

 24/02/2011

            BOZÜYÜK

                                 TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • VERGİ DAİRESİ YÖNETİCİLERİ  ODAMIZI ZİYARET ETTİLER

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç