GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ODAMIZDA TOPLANDI.

• 19.04.2011

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bünyesinde Bütün İllerde Oluşturulan Genç Girişimciler Kurullarında İlimiz Genç Girişimciler Kurulu Odamızda Toplandı.

Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret KARAÇALI Önderliğinde yapılan toplantıya Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fuat GÜLER katıldı.

İlin ekonomisinin en önemli sorunlarından birisinin, girişimci sayısının yetersiz oluşu olduğunu anlatan KARAÇALI, "Girişimcilik, istihdam ve üretimin lokomotifidir. Girişimciliğin olmadığı bir ortamda ne üretim, ne istihdam, ne de katma değerden bahsedilemez. Görevimiz, kentin ticaretine yön vermek, yeni üretim ve istihdam alanları yaratılmasını sağlamak, girişimcilik potansiyeli bulunan gençlerimizi ekonomiye kazandırmak ve bunu her geçen gün geliştirerek hayata geçirmenin çabası içinde olmaktır. Bu tür eğitimler, projesi olan ancak bilgi ve cesareti eksik girişimciler için büyük bir fırsattır" girişimci doğulmasa da girişimci olunacağını belirterek, girişimcinin yılmaması gerektiğini kaydetti.

19.04.2011

• GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ODAMIZDA TOPLANDI.