Haber Arşivi

ODAMIZ ÜYELERİ ÇİN FUARINDA

  • 20.04.2011
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen Çin İs Gezisine Odamız üyelerinden yoğun ilgi oldu.

"Yılda iki kez (NİSAN ve EKİM aylarında) düzenlenen Çin İhracat ve İthalat Fuarı, kendi ismiyle KANTON FUARI - tartışmasız uzak doğunun EN BÜYÜK, dünyanın da en büyük üç fuarın dan biridir. 150.000'den fazla ürün çeşidi sergilenmektedir. Guanghzou yeni fuar alanında ( Pazhou Complex) 3 devre olarak düzenlenmektedir. Çin Halk Cumhuriyeti'nde üretilen bütün ürünlerin aynı anda sergilendiği fuarda, 15 bin katılımcı firma 30 bine yaklaşan stand açmaktadır. 200 ülkeden yaklaşık 200.000 kişiyi bir araya getiren Fuar, sadece hacmi ile değil, yeniliklerin ilk kez sergilendiği fuar olması, dünya ticaretini doğrudan etkilediği ölçülebilen bir fuar olması ve çevresinde irili ufaklı onlarca sektör fuarının açılmasına öncülük etmesi ile de çok önemlidir."

 

15-19 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenen ve “Dünyanin ticaret hayatina yön veren Kanton Fuari’na Bozüyük TSO'nun yoğun çalışmaları, firmalara bizzat SMS ve mail yoluyla bildirimler sonucunda yoğun bir ilgi gördü ve üyelerimizin katılımı sağlandı.

 

 20.04.2011

            BOZÜYÜK

                                 TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • ODAMIZ ÜYELERİ ÇİN FUARINDA

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç