Haber Arşivi

"TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ UMEM UZMANLARI ODAMIZI ZİYARET ETTİ"

  • 20.04.2011
  • bozuyuktso

Uzmanlaştırılmış Merkez Edinme Merkezleri Projesi (UMEM) kapsamında Ankara'dan gelen teknik heyet, Odamızı ziyaret etti.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi tarafından ortaklaşa yürütülen UMEM Beceri 10 Projesi, il bazında sektör ihtiyaçlarını dikkate alarak işsizlik sorununu çözmeyi ve firmalara iyi yetişmiş ara elemanlar kazandırmaya devam ediyor. İŞKUR, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) temsilcilerinden oluşan teknik heyet, UMEM Beceri 10 kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere Bozüyük'e geldi. Kurs yönetimi, katılımcı firmalar ve kursiyerler ile toplantılar düzenleyen teknik heyet, teorik eğitim veren meslek liselerini ve stajyer talebinde bulunan firmaları da ziyaret etti.

 

Yapılan ziyarete İlçemizde Stajyer İşçi çalıştıran firma temsilcilerini de davet ettik ve TOBB temsilcileri ile bir araya getirerek uygulama hakkında detaylı bilgi edinmelerini sağladık.

 

Toplantının ardından teknik heyet İlçemizde faaliyet gösteren firmalarda incelemelerde bulundu.
 

 20.04.2011

            BOZÜYÜK

                                 TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • "TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ  UMEM UZMANLARI ODAMIZI ZİYARET ETTİ"

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç