Haber Arşivi

"TÜYAP İSTANBUL YAPI FUARINA ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE KATILDIK"

  • 29.04.2011
  • bozuyuktso

İstanbul 34. Uluslararası Yapı Fuarı 2011 – Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi

 

Yapı sektörünün kalbi olan 34. Uluslararası İstanbul Yapı Fuarı'na 29 Nisan 2011 Cuma günü üyelerimiz ile birlikte katıldık.

 

Tüm yapı sektörü bu fuarda buluştu ve yapı sektörünün devleri bir araya geldi. Uluslararası bir fuar olan İstanbul Yapı Fuarı bu yıl ağırlıklı olarak Rusya’dan gelen yapı sektörünün devlerine ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden gelen firmalara ev sahipliği yaptı.

 

81.000 metrekare alanda, bin 100 katılımcı firma ve 110.000 ziyaretçiyle buluştu. Dünyanın lider fuarcılık firmaları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri sonucunda etki alanını genişleten Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, bu yıl iki yeni etkinliği de beraberinde getirdi: “Konuk Ülke Rusya” Projesi ve “EKODünya Fuarı”

 

Konuk Ülke Rusya Projesi: Yapı Fuarı İş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlenecek olan “Konuk Ülke Projesi”, sektörün bölgedeki etkinliğini artırmak için bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un 2011 yılında ağırlayacağı konuk ülke ise Rusya oldu.

           Bu kapsamda, fuar öncesinde ve fuar sırasında karşılıklı iş görüşmeleri, Rusya ve BDT pazarlarını hedefleyen özel etkinlikler, uzman görüşlerinin paylaşılacağı özel oturumlar ve iki ülke iş adamlarının yatırım tecrübelerini paylaştığı etkinlikler düzenlendi. Çalışmanın Türkiye ile Rusya arasındaki yapı malzemeleri ticaret hacmini artırması, müteahhitlik hizmetlerine hız ve kapsam kazandırarak, bu çalışmaların gelişmesine katkıda bulunması hedefleniyor.

           EKODünya Fuarı: Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenenen  EKODünya Fuarı’nda, çevre dostu binalar, malzemeler, teknolojiler, alternatif enerji ve iklimlendirme sistemleri tanıtıldı. Fuar, “sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen alternatif enerji kaynakları, atık yönetimi ve ekolojik yapı elemanları” sektörlerini buluşturdu ilk ve tek, en kapsamlı etkinlik olma özelliğini taşıyor.

      Yapı Fuarı-Turkeybuild 2011’in genişleyen fuar alanında “EKODÜNYA Çevre Dostu Binalar, Malzemeler, Teknolojiler, Alternatif Enerji ve İklimlendirme Sistemleri Fuarı” “sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen alternatif enerji kaynakları, atık yönetimi ve ekolojik yapı elemanları” sektörlerini buluşturdu.
    

 29.04.2011

            BOZÜYÜK

                                 TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • "TÜYAP İSTANBUL YAPI FUARINA ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE KATILDIK"

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç