ODA GENEL SEKRETERİMİZ BEDRİ ÖZTÜRK VE SİCİL MEMURUMUZ GÜLÇİM ÖZTÜRK'ÜN OĞULLARI EREN & ERAY ÖZTÜRK'ÜN SÜNNET DÜĞÜNÜ KUTLARIZ.

• 21.05.2011

21.05.2011 tarihinde Grand Çalı Otelde yapılan sünnet düğününe oldukça yoğun bir katılım oldu, Bozüyük İş dünyasının tanınmış simaları sünnet dününde bir araya geldiler.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı sünnet düğününde katılımcıların oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Genel Sekreterimiz Bedri ÖZTÜRK ve Gülçim ÖZTÜRK'ü Tebrik eder çocuklarının evlenme düğününü de görmelerini dileriz.

21.05.2011

• ODA GENEL SEKRETERİMİZ   BEDRİ ÖZTÜRK VE SİCİL MEMURUMUZ GÜLÇİM ÖZTÜRK'ÜN   OĞULLARI EREN & ERAY ÖZTÜRK'ÜN SÜNNET DÜĞÜNÜ  KUTLARIZ.