Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO 'DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI.

  • 30.05.2011
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’ne Bozüyüklü girişimcilerden yoğun ilgi oldu.

   İlk etapta 30 kursiyer ile başlayacak olan kurs için Bozüyüklü yaklaşık 70 adet girişimcinin müracaat ettiği kursa Eskişehir den de yoğun ilgi oldu, kursiyer adedinin sınırlı olması sebebi ile Eskişehir'den yapılan müracaatlar kabul edilmedi.

   Bozüyük'ten müracaat eden girişimciler arasından 30 adet girişimci 25.05.2011 tarihinde Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda yazılı test ve sözlü mülakat elemelerine tabi tutuldular.

   Yapılan elemelerde başvurular .., planlanan iş fikirleri, iş fikirlerinin uygulanabilirliği, farklılığı, KOSGEB'in destekleyip desteklemediği gibi kriterlere göre değerlendirildi ve 30 kişilik bir Girişimcilik sınıfı belirlendi ve bu sınıf 26.05.2011 Perşembe günü eğitimlerine başladı.

   Kursa katılan Girişimci adaylarımıza; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Nurullah UÇKUN tarafından girişimcilik teknikleri, KOSGEB desteklerinden faydalanma, projelerini hayata geçirebilme ve sürdürebilme konularında toplam 60 saatlik bir eğitim verilmesi planlanıyor.

   18 Haziran 2011 tarihinde sona erecek Girişimcilik Eğitim Programını başarı ile bitiren Girişimci Adayları KOSGEB tarafından verilecek Sertifikalara sahip olacaklar. Yine bu girişimci adayları KOSGEB e yapacakları başvuruları sonucunda Projelerinin uygulanması sırasında KOSGEB den 27.000 TL na kadar karşılıksız Hibe Destekleri almaya hak kazanmış olacaklar.

  Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

   Saygılarımızla..,

 

  30.05.2011
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

 

  • BOZÜYÜK TSO 'DAN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLADI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç