Haber Arşivi

SARAR AVM BOZÜYÜK'TE AÇILDI

  • 06.06.2011
  • bozuyuktso

Sarar Grubu'nun dünya markalarını Bozüyük'te yaptırdığı kervansaray mimarisine sahip alışveriş merkezinde bir araya getiren büyük proje Sarar AVM törenle hizmete girdi. 50 milyon dolara mal olan merkezde 120 dükkan ve 5 bin metrekarelik büyük mağaza bulunuyor.

Sarar AVM'nin açılış kurdelesini Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu ve konuklarıyla birlikte kesen Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar "Bu güzel açılış Bozüyük halkı için, ülkemiz için, hayırlara vesile olsun" dedi. "Eskiden Avrupa'ya gittiğimizde dünya markalarına zincir mağazalara özenirdik, şimdi Türkiye bu konuda önemli bir adres oldu" diyen Sarar, "Ülkemiz çok büyük, Türk insanı çok cesaretli" şeklinde konuştu.

Tamamlandığında bin kişiye istihdam yaratacak AVM ile ilgili bilgiler veren Cemalettin Sarar, "Alışveriş merkezimiz istanbul, Eskişehir, Kütahya, Afyon, Uşak, Isparta, Antalya güzergahının kavşak noktasında. AVM'de bugün 15 mağaza faaliyete başladı. Diğer mağazalarda hazırlıklarını tamamlayarak, hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu da ilçeye yaptığı bu güzel yatırım nedeniyle Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar'a teşekkür ederek, "Bozüyük için yapılan her türlü yatırımı sonuna kadar destekliyoruz. Buz tesislerde bin kişi istihdam edelecek. Aileleriyle birlikte bu sayı 5 bin kişi olacak. İlçemize hayırlı, uğulu olsun" dedi.

Açılışa Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve kardeşleri Celalettin Sarar, Sebahattin Sarar, Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Tekeli, faaliyete başlayan mağaza yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

06.06.2011
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • SARAR AVM BOZÜYÜK'TE AÇILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç