Haber Arşivi

MÜSTEŞAR YARDIMCISI SN:ERSÖZ BOZÜYÜK TSO DA "UMEM" İ DEĞERLENDİRDİ.

  • 13.06.2011
  • bozuyuktso

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, ve beraberindeki heyet Bozüyük TSO da bir süredir yürütülen UMEM Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesini değerlendirdi.

 

           Bozüyük TSO'da gerçekleşen toplantıya İş Kur Bilecik İl Müdürü Zihni YALÇIN, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Ahmet ÖZÜNLÜ,  Bozüyük TSO Meclis Başkanı  Osman TEKELİ,  Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Muhasip Üye Buğra LEVENT ve Yönetim Kurulu Üyesi Sn: Sabri KATRANCI katıldılar.

 

           BECERİ 10 UMEM "Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri " Projesi adı altında bir süredir bölgemizde yürütülen çalışmaların yerinde değerlendirilmesi amacı ile yapılan toplantıda UMEM Kurs Yönetim Birimi Üyeleri de hazır bulundular.

 

            Karşılıklı tanışma ile başlayan toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müsteşar Yardımcısı Sn: Halis Yunus ERSÖZ UMEM Projesi kapsamında Ülke genelinde yapılan çalışmalar ve nitelikli eleman ihtiyacının her geçen gün arttığı ve bu ihtiyacın önümüzdeki yıllarda daha da artacağı yönünde görüşlerini belirtiler.

 

           ERSÖZ değerlendirmelerinde İşverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli elemanların yetiştirilmesi adına çok önem verdikleri projenin süreç içerisinde bazı sıkıntı ve problemler ile karşılaşıldığını fakat bunların özellikle işverenlerden alınan öneriler üzerine hızla düzeltilmeye başlandığını..,

 

           Yine büyük Sanayi Kuruluşlarına ev sahipliği yapan Bilecik ve Bozüyük te uyumlu bir çalışma gözlemlediğini önümüzdeki günlerde Proje adına daha büyük hedef ve beklentilerinin oluğunu  ifade ettiler.

 

           Bilecik İş Kur, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilecik ve Bozüyük Endüstri Meslek Liseleri Müdürlükleri,  Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odaları temsilcilerinden oluşan UMEM Projesi Kurs Yönetim Birimi üyeleri yapılan çalışmalar ve karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

13.06.2011
BOZÜYÜK
TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • MÜSTEŞAR YARDIMCISI SN:ERSÖZ BOZÜYÜK TSO DA "UMEM" İ DEĞERLENDİRDİ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç