İŞ DÜNYASININ NABZI BOZÜYÜK'TE ATACAK (Çevre Oda ve Borsa Başkanları Bozüyük'te)

• 28.06.2011

30 Haziran 2011 Perşembe günü Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Uşak Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Ticaret Borsalarının Başkanları ve Üst Düzey Yöneticileri Bozüyük'e geliyorlar.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde yedincisi gerçekleştirilecek olan Çevre Oda ve Borsa Başkanları istişare toplantısında Oda ve Borsaların Başkanları bölgenin genel ekonomik durumu ve ortak sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunacaklar.

Toplantıya katılan Oda ve Borsaların Yöneticileri Bozüyük ve Bölge Ekonomisi ve Sanayisi hakkında görüş ve düşüncelerini paylaşmalarının yanı sıra Oda ve Borsalara Üye Firmalar arasında işbirliği imkanlarının araştırılması ve geliştirilmesi üzerine görüşmeler yapılacak.

İlimiz ve İlçemiz Protokol Mensuplarından da üst düzey katılım beklenen İstişare toplantısının ardından Bozüyük TSO ya kayıtlı iki büyük sanayi kuruluşunun ziyareti ve devamında da İş adamları heyetine Metristepe Zafer Anıtı ve Söğüt İlçesi tanıtılacak.

28.06.2011

• İŞ DÜNYASININ NABZI BOZÜYÜK'TE ATACAK  (Çevre Oda ve Borsa Başkanları Bozüyük'te)