Haber Arşivi

BİLECİK İŞ-KUR'DAN KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

  • 01.11.2011
  • bozuyuktso

 

Bilecik'te, Valilik, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bilecik Belediyesi Başkanlığı, Bilecik Üniversitesi Rektörlüğü, Bilecik ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odalarının işbirliğinde "Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

            Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasını temsilen Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ'nin de katıldıkları .., Bilecik Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde (BİLSEM) düzenlenen törende  Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, , teorik bilgilere sahip iş arayan ve iş hayatına atılmaya hazırlanan kişilerin bu gibi etkinliklerde bilgilerini pratiğe dönüştürme imkanı bulacağını kaydetti.  


            İŞKUR İl Müdürü Zihni Yalçın da, amaçlarının, iş arayan vatandaşlarla iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrencilerin, iş gücü piyasasının sektör temsilcileriyle bir araya geldiği ortak bir platform oluşturmak olduğunu bildirdi.
           

            Yalçın konuşmasının devamında Kariyer günleri aracılığı ile aşağıda belirtilen hedeflere ulaşılmasını amaçladıklarını ifade etti. ..,

1- Kuruluşlara kendilerini ve çalıştıkları sektörleri tanıtma imkanı vermek.
2- Gelecekte kuruluşların insan kaynaklarına katılacak mezun adaylarımızın hedeflerini belirlemede katkıda bulunmak.
3- Mezun ve mezun olacak öğrencilerimize iş görüşmesi imkânları sağlamak.
4- Ara sınıflardaki öğrencilerimize staj olanakları sağlamak.
5- Öğrencilerimizin firmalarla daha yakın iletişimde olmasını sağlamak.
6- Öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini arttırıcı seminer ve konferanslar
7- Mezuniyet sonrası iş imkanları ve çalışma politikaları hakkında bilgi edinmelerini sağlamaktır.


            Programın devamında Kariyer Günleri etkinlikleri çerçevesinde İş Dünyasında Başarılı örnekler sergileyen İşadamlarının katılımları ile de gençlere yönelik bir Sempozyum düzenlendi.

 

            Bilecik TSO Meclis Başkanı Sn: Erdal ERŞAN, Bozüyük TSO Meclis Başkanı Sn: Osman TEKELİ ve Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Suat SARISOY kendi hayat tecrübelerinden de örnekler vererek  Sempozyuma katılan gençler ile eğitim, güncel hayat, etik kurallar, iş dünyası ve kariyer planları ile ilgili konularda sohbet etme imkanı buldular.

 

Değerli Üyelerimize..,

 

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

 

Saygılarımızla.., 

 

 

 

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

01/11/2011

  • BİLECİK İŞ-KUR'DAN KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç