Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE GIDA YARDIMI VE YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLERE DE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

  • 02.11.2011
  • bozuyuktso

 

“Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasından Yardıma Muhtaç 678 aileye gıda yardımı ve 1060 Öğrenciye "TOBB" Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Finansmanı İle Gerçekleştirilen Eğitim Yardımı Çalışmaları Tamamlandı.

 

              Oda tarafından daha önceki yıllarda da olduğu gibi geleneksel hale gelen ve yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı ve İlköğretim okullarında eğitim gören ve yardıma muhtaç öğrencilere bu yıl da yardım yapıldı.

 

              Önceki yıllarda da yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı ve ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere giyim, ayakkabı ve kırtasiye yardımı yapılmıştı.

 

              Bu yıl yine Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile İlçe Mahalle Muhtarları, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlköğretim Okullarında görevli Öğretmen ve Yöneticilerinin özverili çalışmaları sonucunda Ramazan ayında gıda paketleri ve Bayram öncesi kışlık botlar öğrencilere verilerek öğrencilerin hem bayram ihtiyaçları hem de kışlık bot ihtiyaçları karşılanmış oldu.

               Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tespit ettiği yaklaşık 60 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.

 

              Öğrencilere yapılan yardım çalışmalarının İlk dağıtımına İlçemiz Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz BULUTLAR, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fahri TUNCA, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Buğra LEVENT, Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK ve diğer okul müdürleri katıldılar.

 

              Değerli Üyelerimize..,

              Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

              Saygılarımızla.., 

 

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

02/11/2011

  • BOZÜYÜK   TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN   YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE GIDA YARDIMI VE YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLERE DE EĞİTİM YARDIMI YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç