Haber Arşivi

GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN BOZÜYÜK'TE GİRİŞİMCİLİK PANELİ

  • 14.11.2011
  • bozuyuktso

 

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Bilecik Genç Girişimciler tarafından "Girişimcilik" konulu panel düzenlendi.


            Bilecik Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret Karaçalı, 3. Global Girişimcilik Haftası dolayısıyla düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, 2008 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun girişimleriyle oluşturulan TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu'nun Türkiye'de etkin ve verimli faaliyetler yürüttüğünü kaydetti.

           Bilecik'te oda ve borsaların temsilcilerinin kurullarda genç ve dinamik nüfusun girişimcilik yolunda desteklenmesi için projeler gerçekleştirdiğini ifade eden Karaçalı, şöyle konuştu:

             "Girişimci, toplumun gereksinim duyduğu ürünleri üreterek, hizmetleri sunarak ya da ticaret yaparak maddi manevi kazanç sağlamayı hedefliyor. Bu amaçla kendi işini kurmak için harekete geçen ve işini gerçekleştirmek için araştırma, planlama, örgütleme ve koordinasyon çalışmaları yapan, gerekli bilgi, iş, beceri, eğitim, eleman, makine, işletme giderleriyle finansman kaynaklarını bir araya getirerek kendi işini kuran kişiye 'girişimci' diyoruz. Bu doğrultuda, ülkemizin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmesi hedefinin baş aktörleri genç girişimciler olacaktır. Çalışmalarımız, genç girişimcilerin bu amaca yönelik olarak desteklenmesi konusunda ortak akıl arayışının bir sonucudur."

            Bilecik Kadın Girişimcileri Kurulu Başkan Yardımcısı Hülya Esel, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri Öztürk, Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin katıldığı panelde genç girişimcilerden Fatih Öztürk "Girişimcilik" konusunda bir sunum yaptı.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.., 

 

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

14/11/2011

  • GENÇ GİRİŞİMCİLERDEN  BOZÜYÜK'TE GİRİŞİMCİLİK PANELİ

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç