BİLECİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE, YÜKSEKÖĞRETİM KURULUNUN ÖNERDİĞİ ADAYLAR ARASINDAN, PROF. DR. AZMİ ÖZCAN YENİDEN ATANMIŞTIR.

• 07.12.2011

Bilecik Üniversitesi Rektörlüğüne, Yükseköğretim Kurulunun önerdiği adaylar arasından, Prof. Dr. Azmi ÖZCAN yeniden atanmıştır.

Yapılan atamaya ilişkin Odamızdan Kendisine Aşağıdaki Şekilde Kutlama Mesajı  Gönderilmiştir. İlimize ve İlçemize hayırlı olmasını dileriz.

"Prof. Dr. Sn:Azmi ÖZCAN

Bilecik Üniversitesi Rektörü

Bilecik Üniversitesinde başarı ve üstün gayretleriniz ile yürüttüğünüz Rektörlük görevinize yeniden atanmış olduğunuzu büyük bir mutluluk ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Yeni dönemde başta Şahsınızın olmak üzere,  ekibinizin ve Bilecik'in bir bütün halinde gayretleri ile Üniversitemizi çok daha ileri noktalara getirebilme arzumuzu sizlerle paylaşmak isteriz.

Bu vesile ile Rektörlük görevinizde başarılar diler, şahsımız ve camiamız adına tebriklerimizi sunarız.

Saygılarımızla.

Habib ESEL                                                      Osman TEKELİ
         Yönetim Kurulu Başkanı                                              Meclis Başkanı "

07/12/2011

• BİLECİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE,   YÜKSEKÖĞRETİM KURULUNUN ÖNERDİĞİ ADAYLAR ARASINDAN, PROF. DR. AZMİ ÖZCAN YENİDEN ATANMIŞTIR.