İNŞAAT FİRMALARININ DİKKATİNE İNŞAAT USTALARININ YETKİ BELGELERİNİ 31.12.2011 TARİHİNE KADAR ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

• 09.12.2011

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen 11/11/2011 tarih ve 25736 sayılı yazıda "Yetki Belgeli Usta Çalıştırma Zorunluluğu" hakkında ilgili Yönetmelik belirtilerek detay açıklamalara yer verilmiştir.

İlgili yazıda 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren inşaat ve tesisat işlerinde yapım işi üstlenen yapı müteahhitlerinin Yetki Belgesiz Usta çalıştıramayacakları belirtilmiş yine..,

Adı geçen yazının son paragrafında ilgililerin "....Geçici Ustalık Yetki Belgesi almak üzere, bir an önce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü veya Yapı Ruhsatı Düzenlemeye Yetkili İdareye başvurulması ..." istenmektedir.

Buna göre Firmanız ve/veya Sektörde Faaliyet gösteren Meslek Mensuplarının "Geçici Ustalık Yetki Belgesi" almaları amacı ile aşağıda belirtilen evraklar ile birlikte Bozüyük Belediyesi Ruhsat Birimine başvurmaları gerekmektedir.

Gereği bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla.

BOZÜYÜK BELEDİYESİ RUHSAT BİRİMİNDEN

İSTENEN EVRAKLAR

BAŞVURU SAHİBİNİN:

1-) EN SON ÇALIŞTIĞI FİRMADA SİGORTASININ YATTIĞINA DAİR SİGORTA DÖKÜMÜ

2-) KİMLİK

3-) DİPLOMA (VARSA)

4-) 1 ADET FOTOĞRAF

" BOZÜYÜK BELEDİYE RUHSAT BİRİMİ 2. KAT YASEMİN HANIM 0 228 314 67 000 228 314 67 00"

09/12/2011

• İNŞAAT FİRMALARININ  DİKKATİNE  İNŞAAT USTALARININ YETKİ BELGELERİNİ  31.12.2011 TARİHİNE KADAR ALMALARI GEREKMEKTEDİR.