PARK MUTFAK ÇEVRE YOLU TESİSLERİ AÇILIŞINA KATILDIK.

• 15.12.2011

Odamız üyelerinden Doğuş Hilmi Üneral'e ait Çevre Yolu üzerindeki Park Mutfak’ın açılış törenine Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman TEKELİ,Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Buğra LEVENT, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ŞEKER, Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK ve Oda temsilcileri katıldılar.

Park Mutfak’ın açılış kurdelesini katılımcılarla birlikte kesen Başkan Ahmet Berberoğlu “Bozüyük’ümüzün yetiştirmiş olduğu ve her zaman onlarla gurur duyduğumuz,genç iş adamlarımızdan birisi olan Doğuş kardeşimizin Bozüyük’e bir güzellik daha katan bu mükemmel tesisi açmak için buradayız. Ben bu genç iş adamlarımızla gurur duyuyorum. Bunlar Bozüyük’ümüzün geleceği.Bu müessese Bozüyük halkına, çevremize, hayırlı uğurlu olur inşallah. Bereketli ve helal kazançlar diliyorum” dedi. Açılışın ardından açılış gününe özel yemek ikramı yapılırken davetliler de tesisi gezdiler.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak genç girişimci üyemiz Sn: Doğuş ÜNERAL'i tebrik eder başarılar dileriz.

15/12/2011

• PARK MUTFAK ÇEVRE YOLU TESİSLERİ AÇILIŞINA KATILDIK.