BOZÜYÜK TSO'YA BİR BEBKA PROJESİ DAHA..!

• 28.12.2011

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak BEBKA'ya Teknik Destek Kapsamında  sunduğumuz " ODA AKREDİTASYONU İÇİN STRATEJİK PLANLAMA ÇALIŞMASI " Projemiz BEBKA tarafından uygun görülerek kabul edildi.

Odamızın BEBKA Teknik Destek Programı kapsamında talep ettiği Stratejik Planlama danışmanlığı desteği ile Kamu Kurumu Niteliğinde olan Meslek Kuruluşlarının Planlama çalışmaları ile bölge plan ve programlarını uygulayıcı veya yerel kalkınma kapasitelerini arttırıcı faaliyetlerinin kurumsal nitelikte desteklenmesi önceliğini taşımaktadır.

Stratejik Planlama desteği ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının TOBB Akreditasyon süreci daha hızlı gerçekleştirilecek ve üyelere gerekli hizmetlerin verilebilmesi için ihtiyaç duyulan standart ile birlikte kapasite gelişimi sağlanmış olacaktır.

28/12/2011

• BOZÜYÜK TSO'YA BİR BEBKA PROJESİ DAHA..!