SIAL MIDDLE EAST 2015 FUARI

• 04.08.2015

Ülkemiz ihracatının temel taşlarından gıda sektörümüze yeni ihracat imkanları sunmak hepimizin ortak amacıdır.

Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerinin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirlikleri'nin Abu Dhabi Emirliği'nde düzenlenen SIAL MIDDLE EAST Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı Türkiye milli iştiraki 2010 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından yapılmaktadır.

Bu yıl 7-9 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenecek SIAL MIDDLE EAST 2015 FUARI'nda ülkemizin her köşesinden değerli gıda sektörü mensuplarını davet eden İstanbul Ticaret Odası yazısı ek te verilmiştir.

Bilgilerinize Sunulur.

Saygılarımızla.