Haber Arşivi

KAYMAKAMIMIZ SN: DR. OKTAY KAYA MECLİS TOPLANTIMIZA KATILDI

  • 28.12.2011
  • bozuyuktso

 

İlçemiz Kaymakamı Sn: Oktay KAYA Odamız Yöneticilerinin geniş katılımı ile gerçekleştirilen 2012 yılının son Meclis Toplantısına katıldı.

 

Oda Meclis Salonumuzda gerçekleşen ziyarete Meclis Başkanı Osman TEKELİ, Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ile Üyeler katıldılar.

 

Ziyaret sırasında başta Borsab , Lojistik Köy, Fakülte, Çevre Yolu, Hızlı Tren , Toprak Fabrikalarının durumu gibi İlçemizin genel sorunları ile yine Odamızın mevcut durumu, çalışmalarımız hakkında karşılıklı olarak görüşmeler yapıldı.

 

BORSAB da altyapı çalışmalarının büyük bir bölümünün tamamlandığı, ikinci etap altyapı yatırım çalışmalarının devam ettiği, yine elektrik ihtiyacının giderilmesi konusundaki çalışmaların da hızla sürdürüldüğü ve 2012 yılı içerisinde yeni yatırımcı firmalara cevap verebilir hale gelineceği ifade edildi.

 

Yine BORSAB da % 70 doluluk oranına ulaşıldığında Arıtma Tesisi çalışmalarının başlatılacağı ve bu aşamada su için 3 adet sondaj izni alındığı ve çalışmaların devam ettiği belirtildi.

 

İlçemizde 2012 yılı içerisinde başlanacak BORSAB ile bağlantılı Lojistik Merkez çalışmalarının devam ettiği ve Projenin T.C. Devlet Demiryolları tarafından 19 Ocak 2012 tarihinde Açık İhale Usulü ile ihale edileceği ilanının yayınlandığı konusu görüşüldü.

 

Yapılan değerlendirmeler sırasında 2012 yılı içinde Bilecik Üniversitesi bünyesinde İlçemizde dört yıllık bir Fakültenin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam ettiği bina konusunda alternatiflerin değerlendirildiği ifade edildi.

 

Toplantı Hızlı Tren, Toprak Fabrikalarının son durumu, TOKİ Projesi, Rüzgar Enerji Santralleri Yatırımları, İlçemizin genel durumu ve Ülkemiz ve Global Ekonomi üzerinde değerlendirmeler ve çeşitli görüş ve öneriler ile sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize.., Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,

 

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

28/12/2011

  • KAYMAKAMIMIZ SN: DR. OKTAY KAYA MECLİS TOPLANTIMIZA KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç