Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO TÜRKİYE KÖRFEZ İŞ BİRLİĞİ KONSEYİ (KİK) 1. İŞ FORUMU'NA KATILDI.

  • 08.02.2012
  • bozuyuktso

 

Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu FGCCC ve Türkiye Körfez İş Birliği Organizasyonunda  05-07 Şubat tarihleri arasında  İstanbul da gerçekleştirilen İstanbul Türkiye-KİK 1. İş Forumu’na katıldık.

 

                   Türkiye-Körfez İşbirliği Konseyi 1. İş Forumu TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.​

 

Bozüyük TSO adına Türkiye-KİK 1. İş Forumu’na Yönetim Kurulu Başkanımız Sn:Habib ESEL katıldı.

 

Konferansta Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ,TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, BAE Ticaret Odaları Federasyonu Başkan Yardımcısı Saeed Ali Khamas, Katar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Al Thani, İslami Finans Kuruluşları Muhasebe ve Denetleme Kurumu Başkanı Şeyh Ebrahim Al Khalifa ve Umman Ticaret Odası Onursal Sayman Üyesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Rida Juma Al Saleh  konuşmacı olarak yer aldılar.  

 

 TOBB ‘nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, Türkiye ve KİK üye ülkeleri arasındaki yatırım potansiyelinin ve bölge içi ticaretin geliştirilmesi konuları ele alınmış, ayrıca, kadın girişimciliği, ulaştırma, bankacılık, enerji, tarım ve gıda, altyapı/inşaat ve KOBİ’lerin geliştirilmesi konularını kapsayan eşzamanlı panel oturamları düzenlendi. Ayrıca, Foruma katılan iş dünyası temsilcileri arasında ikili görüşmeler gerçekleşti.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn: Habib ESEL, İstanbul'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde yapılan Türkiye- Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) I. İş Forumu'nun sektör temsilcileri adına oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

08/02/2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO  TÜRKİYE KÖRFEZ İŞ BİRLİĞİ KONSEYİ (KİK)  1. İŞ FORUMU'NA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç