Haber Arşivi

TOBB GENEL SEKRETERLER EĞİTİM SEMİNERİ BARCELONA’DA YAPILDI

  • 14.02.2012
  • bozuyuktso

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Sekreterler Eğitim Semineri, İspanya’da gerçekleştirildi.

 

            İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen TOBB Genel Sekreterler Eğitim Semineri’ne Odamız Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK katıldı.

  

 TOBB’nin önderliğinde gerçekleşen  ve Üç gün süren eğitim seminerine TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU,TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent KOŞMAZ, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İlhan PARSEKER, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Harun KARACAN ve Mustafa YARDIMCI da katıldı.

 

TOBB Genel Sekreteri Mustafa SARAÇÖZ tarafından açılışı gerçekleştirilen seminer Programının ilk gününde  AB-Dış İlişkiler-ABİGEM, DEİK, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Hastanesi hakkında bilgiler verildi.

 

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU iki gün boyunca Oda Genel Sekreterleri ile bir arada bulundu. HİSARCIKLIOĞLU Oda ve Borsaların Genel Sekreterlerine hitaben yaptığı konuşmalarında TOBB un çalışmaları Odaların ve Borsaların Yükümlülükleri ve Türkiye Ekonomisi ile yine Ülkemizin dünya coğrafyası üzerindeki ve ticaret yolları üzerindeki konumu, ekonomik gücü ve öncelikleri hakkında görüş ve yorumlarını paylaştı.

 

Yeni Türk Ticaret Kanunu ve Uygulamalar hakkında da bilgiler verilen TOBB Genel Sekreterler Eğitim Semineri Barcelona Şehir Turunun ardından sona erdi.

 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

14/02/2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • TOBB GENEL SEKRETERLER EĞİTİM SEMİNERİ BARCELONA’DA YAPILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç