Haber Arşivi

BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI STRATEJİK PLANINI HAZIRLADI

  • 06.03.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası "TOBB" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yürütülen Oda ve Borsaların hizmet kalitelerinin en üst seviyeye çıkarılmasına yönelik Akreditasyon Programı çerçevesinde 4 Yıllık Stratejik Planını Hazırladı.

          Stratejik Plan, başta Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz, Meslek Komite Üyelerimiz, İlçemizdeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve Odamız Personeli ile yoğun bir tempo ile TOBB ETÜ-SEM Önderliğinde ve Dr. Gülen UTKU Moderatörlüğünde hazırlandı.

          Hazırlanan Stratejik Plan ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının Güçlü ve Gelişime Açık Yönlerini, Ele Aldık ve Bu Tespitlere Göre Geliştirme Önerilerini ve Çözümleri Hep Birlikte Bulmaya Çalıştık.

         Sonuç Olarak Tüm Bu Çalışmalarımızdan Sonra Odamızın 4 Yıllık Stratejik Hedeflerini.., Amaçlarını İzleme Kriterlerini Tespit Etmiş Olduk.

         Son Hali İle de Stratejik Planımızı Üyelerimiz ve Kamuoyu İle Paylaşıyoruz... "
 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

06.03.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI  STRATEJİK PLANINI HAZIRLADI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç