BOZÜYÜK TSO PERSONELİ Bilecik AB Takımı Eğitim Sertifikalarını Aldı

• 14.03.2012

Avrupa Birliği Bakanlığı’nın İllerimiz AB’ye Hazırlanıyor Programı kapsamında Bilecik Valiliği tarafından yürütülmekte olan “AB Yolunda Bilecik” projesinin kapanış etkinliği olan “Avrupa Birliği Sürecinin Ülkemiz ve Bölgemize Etkileri Çalıştayı” 14 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirildi.

Çalıştay öncesinde uzun bir süre devam eden eğitimlerini, tamamlayan katılımcılara yapılan çalıştay da sertifikaları verildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK ve Ticaret Sicil Memur Yardımcısı Yüksel MEYDAN A.B. Takımındaki eğitimlerinden dolayı sertifika aldılar.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

14.03.2012

• BOZÜYÜK TSO PERSONELİ  Bilecik AB Takımı Eğitim Sertifikalarını Aldı