Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO ÜNİCERA 2012 SERAMİK VE BANYO FUARIN'A KATILDI

  • 16.03.2012
  • bozuyuktso

 

ÜNİCERA 24.Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, Kitchen World 8. Uluslar arası Mutfak, Banyo Mobilyaları ve Ankastre Cihazlar Fuarı, Dekoreks İstanbul Dekorasyon, Aydınlatma, Mobilya Fuarı eş zamanlı olarak 14-18 Mart tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Turizm Merkezi'nde gerçekleştirildi.

           Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programda Odamıza kayıtlı 15 Firmadan 35 kişilik bir grup 16 Mart 2012 tarihinde Fuar alanını ziyaret etme fırsatı buldular.

            Fuar kapsamında : 1-Zemin ve Duvar Kaplamaları(seramik, granit, mermer, mozaik, doğal taş, cam ve cam mamülü yapı ürünleri) 2-Banyo Ürünleri, Aksesuarları(vitrifiye ürünler, armatürler, küvet, jakuzi, duş kabin ve aksesuarları, hidromasaj sistem ve aksesuarları, su arıtma sistemleri, banyo mobilyaları, banyo aksesuarları, rezevuar iç takımları, paslanmaz çelik aksesuar ve tamamlayıcı ürünler, havlupan ve dekoratif radyatörler, drenaj sistemleri, 3-Sauna veHamam Ekipmanları(sauna malzemeleri, sauna saatleri, sauna ekipmanları, demonte sauna sistemleri, sauna esansları, 4-Seramik İşleme teknolojileri ve Tamamlayıcı Ürünler(seramik makineleri ve refrakter malzemeler, seramik hammaddeleri, kimyasallar, yapıştırıcılar, profiller, derz artıları, stand teşhir üniteleri 5-Mutfak Ürünleri aksesuarları(mutfak mobilyaları, ankastre cihazlar, tezgah ve evyeler, mutfak aksesuarları ve iç sistem donanımları) ve benzeri ürünler yer aldı.

            Odamız adına Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız. 
 

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

16.03.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO ÜNİCERA 2012 SERAMİK VE BANYO FUARIN'A KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç