Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO "5 YILDIZLI HİZMET" SERTİFİKASINI ALDI

  • 20.03.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük TSO, TOBB Oda ve Borsalar Akreditasyon Eğitim ve Denetimlerini tamamladı ve tam not alarak Akredite Oda olmaya hak kazandı.
 

          Bölgesinde Kalkınmanın öncüsü ve örnek bir kurum olan Bozüyük TSO kalitesini ve hizmet anlayışını belgeleyerek 5 yıldızlı odalar arasına ismini yazdırdı. Bozüyük TSO TOBB "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bünyesinde bulunan 365 Oda ve Borsa arasında 88. Sırada Akreditasyon Kalite Programına dahil oldu.

          Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Avrupa standartlarında hizmet veren Oda ve Borsaların almaya hak kazandığı Akreditasyon belgelerinin sertifika töreni gerçekleştirildi.

          20 Mart Salı günü, Ankara’da TOBB Birlik Binasında gerçekleştirilen törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete Oda ve Borsaların Başkan ve Yöneticileri ile çok sayıda misafir katıldı. 

          Bozüyük TSO yu temsilen törene Meclis Başkanı Osman TEKELİ , Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Yönetim Krl. Bşk. Yrd. Fahri TUNCA, Yönetim Krl. Sayman Üye Buğra LEVENT ve Genel Sekreterimiz Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

          Törende konuşan Hisarcıklıoğlu, Akreditasyon projesi ile amaçlarının Oda ve Borsaların kapasite ve hizmet kalitesini artırmak olduğunu belirterek, “Akredite olmak demek, bugün Avrupa’da bir oda üyelerine, iş dünyasına hangi hizmeti sunuyorsa Bizim Oda/Borsamız da o hizmetin aynısını sunuyor demek. AB Odaları hangi standartlarda hizmet veriyorsa, o standartlarda hizmet veriyor demek.

          Yani bu, kalitenin ve hizmet anlayışının belgesidir. Akreditasyon Sertifikası’na sahip olan Oda veya Borsa, üyelerine 5 yıldızlı hizmet veriyor, müşteri memnuniyetine göre çalışıyor demektir. 5 yıldızlı iş yapıyorsunuz, ama bunu duyurmuyorsunuz. Bu olmaz! O yüzden, lütfen bu belgeyi saklamayın. Tam tersine Oda ve Borsanızın en görünür yerine gururla asın. Binalarınızın girişine Akredite olduğunuza ilişkin tabelayı koyun. Bunu meclislerinizde, meslek komitelerinizde anlatın. İlinizin basın organlarında anlatın. İlinizdeki STK’ larla paylaşın’’diye konuştu.

          TOBB Birlik Merkezi’nde düzenlenen törende, VII. dönemde akredite olarak “5 yıldızlı hizmet” yarışına katılan 15 oda /borsa daha sertifika ve plaketlerini aldı.

          VII. Dönemde akredite olan ve içerisinde Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odasının da yer aldığı oda ve borsalar şöyle: Akhisar TSO, Aliağa TO, Bozüyük TSO, Burdur TSO, Çaycuma TSO, Eskişehir TO, Edirne TB, Gaziantep TB, Ilgın TB, Karaman TSO, Karapınar TSO, Nazilli TO, Nizip TO, Ordu TB ve Zonguldak TSO

          Sertifika töreninin ardından Program TOOB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU'nun daveti üzerine programda hazır bulunan Oda ve Borsaların Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları ile yapılan toplantı ile son buldu.

 
            Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla..,    

20.03.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO "5 YILDIZLI HİZMET" SERTİFİKASINI ALDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç