Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO TCDD YETKİLİLERİ İLE LOJİSTİK MERKEZ YATIRIMINI GÖRÜŞTÜ.

  • 23.03.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük TSO Yöneticileri TCDD Genel Müdürlüğünde Yük Dairesi Başkanı İbrahim ÇELİK Yük Dairesi Başkan Yardımcısı İrfan İPEK ve Daire Yetkililerinden Sami ZOR ile Bozüyük Lojistik Merkez Yatırımı konusunda görüşmeler yaptı.

           Bozüyük TSO yu temsilen görüşmelere Meclis Başkanı Osman TEKELİ , Yönetim Kurulu Başkanı Habib ESEL, Yönetim Krl. Bşk. Yrd. Fahri TUNCA, Yönetim Krl. Sayman Üye Buğra LEVENT ve Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK katıldılar.

           Yapılan görüşmeler sırasında Yük Dairesi Başkanı İbrahim ÇELİK Türkiye de 16 ayrı nokta için planlanan Lojistik Merkez Yatırımlarından bir tanesinin de Bozüyük İlçesi içerisinde planlandığı, Projesinin tamamlandığı ve 31 Ocak tarihinde Proje İhalesinin gerçekleştirildiği bilgisini verdi.


          ÇELİK bölgenin büyük ölçekli sanayi yatırımlarına ev sahipliği yapması ve ihrac ürünleri ve hammadde tedarikleri konusunda taşıma kapasitesinin yüksek olduğunu ifade ederken Bozüyük Projesine bu sebeple ayrı önem verildiğini ve ihale aşamasının sonuçlanmasını takiben Lojistik Merkezin derhal inşaatına başlanacağı ve yaklaşık bir buçuk yıllık bir süre içerisinde de tamamlanacağı bilgisini verdi.

             Türkiye genelinde 16 Farklı noktada planlanan Lojistik Merkezlerde


           - Konteyner Yükleme, Boşaltma ve Stok Alanları
           - Gümrük Sahaları
           - Müşteri Ofisleri, Otopark, Tır Parkı
           - Tren Teşkil Kabul ve Sevk Yolları ile
          - Bankalar, Restaurantlar, Oteller Bakım Onarım ve Yıkama Tesisleri ile Akaryakıt İstasyonları ve Antrepolar yer alacak.  


            Değerli Üyelerimize..,

            Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

            Saygılarımızla..,    

23.03.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO TCDD YETKİLİLERİ İLE  LOJİSTİK MERKEZ YATIRIMINI GÖRÜŞTÜ.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç