Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO KÜTÜPHANE HAFTASI OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

  • 26.03.2012
  • bozuyuktso

 

Bozüyük TSO Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve tüm Yurt genelinde yapılan okuma etkinliğine katıldı.

 

            Bozüyük’te Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek ve toplumda okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Okuma Etkinliği düzenlendi.26 Mart pazartesi saat:12:-12:30 saatlerinde gerçekleşen programa Bozüyük TSO personeli tam kadroyla katıldı.

 

           Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “Okuma Etkinliği” ne ilçe Kaymakamı Dr Oktay Kaya, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Gençağa Seraslan, Oğuz Sertler ve Naci Tura, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Bedri Öztürk, İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Milli Eğitim Müdür Vekili Feyyaz Bulutlar, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
 

            Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Personelleri’nin tam kadro katılarak ve tam destek verdiği etkinlik yoğun ilgi gördü.Bozüyük İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Mukaddes Gündüz “Bakanlığımız bu güne kadar pek çok etkinlik yaptı. Okumanın önemini herkes bilmekle birlikte okuma eylemi yapılmamakta. Onun için yurt çapında 81 il ve ilçede okuma etkinliği düzenlendi. Bunun için bizde burada Kaymakamımız, Bld. Başkan Yardımcılarımız ve bütün halkla birlikte okuma etkinliği düzenledik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Hep birlikte kitap okuduk. Bu kitapları daha çok okuyabilmek için herkesi kütüphanemize bekliyoruz” dedi. Yarım saat süren etkinlikte yanında kitap getirenler kendi kitaplarını, getirmeyenler ise Kütüphaneden getirilen kitapları okudu.

  

            Değerli Üyelerimize..,

            Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

            Saygılarımızla..,    

26.03.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO KÜTÜPHANE HAFTASI OKUMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç