Haber Arşivi

BİLECİK VE BOZÜYÜK TSO İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ SAMSUN DA “ ANAYASA ULUSAL GENÇLİK TOPLANTISI” NA KATILDI.

  • 26.03.2012
  • bozuyuktso

 

25 Mart Pazar günü Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Samsun da “Anayasa Ulusal Gençlik Toplantısı” düzenlendi.

 

           Samsun Atatürk Spor Salonu’nda yapılan toplantıya, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nun AKP, CHP, MHP ve BDP’li Üyeleri, Anayasa Platformu Üyeleri, Bilecik TSO çatısı altında faaliyet gösteren TOBB Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinden Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Fikret KARAÇALI, Bilecik İl Genç Girişimciler Kurulu Üyelerinden Fatih ÖZTÜRK ve Suat AKYÜZ ve yerel ve ulusal STK temsilcileri katıldı.

 

            TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU toplantının açılışında yaptığı konuşmada “Bu güzel havada hafta sonunu geleceğimiz için zaman ayıran genç arkadaşlarımızın hepsini kutluyorum. Bu toplantıdan maddi bir menfaati ve çıkarı olmadan ülkenin geleceğini kendisine dert edinerek toplanan sizleri yetiştiren anne-babalarınıza teşekkür ediyorum.


           Başta Meclis Başkanımıza ve siyasi partilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

           “Türkiye Konuşuyor” sloganıyla yapılan toplantıda, halkın yeni anayasaya dair düşünce, talep ve beklentilerinin tarafsız, serbest ve medeni bir tartışma ve müzakere ortamında biraraya getirilmesi amaçlandı. Bu katkılar, sürecin sonunda TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu’na verilecek sonuç raporunda yer alacak.

  


            Değerli Üyelerimize..,

            Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

            Saygılarımızla..,    

26.03.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BİLECİK VE BOZÜYÜK TSO İL GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU ÜYELERİ SAMSUN DA  “ ANAYASA ULUSAL GENÇLİK TOPLANTISI” NA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç