İLÇEMİZ VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU

• 09.05.2012

İlçemizde 2011 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir ve kurumlar vergisi beyanlarına ilişkin sonuçlar belli olmuştur. Bu kapsamda 2012 yılının Mart ve Nisan ayında mükellefler tarafından yıllık gelir ve kurumlar vergisi beyannameleri verilmiş ve beyannamelerine göre en çok Vergi tahakkuk eden gelir vergisi ilk 100 mükellef Ek-1 no.lu listede, kurumlar vergisi ilk 100 mükellef Ek-2 no.lu listede  yer almaktadır.

Ödediği vergilerle ülkemizin sosyal ve ekonomik olarak gelişmesine katkıda bulunan 2011 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi ilk 100 sıralamasına girmiş firmalarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Değerli Üyelerimize..,

Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

09.05.2012

• İLÇEMİZ VERGİ REKORTMENLERİ BELLİ OLDU