Haber Arşivi

BOZÜYÜK TSO İSTANBUL TÜYAP 35. YAPI FUARINA KATILDI.

  • 07.05.2012
  • bozuyuktso

 

35. Yapı Fuarı-TURKEYBUILD İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri İstanbul Tüyap-35. Yapı Yapı Fuarı ;02-06 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Turizm Merkezi'nde gerçekleştirildi.

 

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen bir günlük programda Odamıza kayıtlı 12 Firmadan 22 kişilik bir grup  04 Mayıs 2012 tarihinde Fuar alanını ziyaret etme fırsatı buldular.

 

Fuar kapsamında : Aktarım Araçları(Yürüyen merdivenler,Asansör vb.), Arıtma Sistemleri, Asma Tavan Sistemleri ve Aksesuarları, Bağlantı Tespit Elemanları, Banyo Mutfak Donanımları, Beton,Donatı ve Ekipmanı,Bilgisayar yazılımları,Bina içi donanım,Mobilyalar,Bitirme Elemanları, Borular ve Yardımcı Ekipman, Boya,Vernik, Bölme Duvarlar, Cam ve Saydam Elemanlar, Cephe Kaplamaları, Çatı Kaplamaları, Çevre Düzenleme, Peyzaj, Döşeme Kaplamaları, Duvar Blokları ve Elemanları, Duvar Kaplamaları, Elektrik, Aydınlatma,Enerji, Gayrimenkul Pazarlama,Giydirme Cephe Sistemleri,Güvenlik ve Bina Otomasyonu, Hazır Harç ve Sıva, Isı,Su,Ses ve Yangın Yalıtımı, Isıtma. Havalandırma ve İklimlendirme, İskele,Kalıp ve Ekipmanı, İş Makineleri ve El Aletleri, Kapı Sistem ve Aksesuarları, Korkuluk ve Küpeşte Sistemleri, Merdivenler, Müteahhitlik Hizmetleri, Nalburiye, Panjur, Stor ve Jaluzi, Pencere Sistemleri ve Aksesuarları, Prefabrike Elemanlar ve Aksesuarlar, Profiller, Saunalar ve Yüzme Havuzları, Sektörel Yayınlar, Tasarım Hizmetleri, Tesisat Ekipmanı, Yapım Sistemleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcılar, Bağlayıcılar,Yapısal Çelik Elemanları ve Aksesuarları, Yönlendirme Sistemi ve Teşhir Elemanları  ve benzeri ürünler yer aldı.

 

            Odamız adına  Fuar Organizasyonuna ilgi gösterip katılım sağlayan tüm firmalarımıza teşekkürlerimizi sunarız. 

 

            Değerli Üyelerimize..,

            Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.

            Saygılarımızla..,    

07.05.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • BOZÜYÜK TSO İSTANBUL TÜYAP 35. YAPI FUARINA KATILDI.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç