Haber Arşivi

GİRİŞİMCİLER SERTİFİKA PROGRAMI

  • 02.07.2012
  • bozuyuktso

 

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında hazırlanan protokol gereği Milli Eğitim Bakanlığı Organizasyonunda yürütülen Girişimcilik Semineri Bozüyük Programı Bozüyük Ticaret ve Sanayi sponsorluğunda gerçekleştirildi. 
 

            Program sonunda Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirilen Tören ile katılımcı Öğretmenlere Sertifikaları takdim edildi. i.

 

           29.06.2012 Cuma günü saat:11.30 da Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen ve 20 öğretmenin katıldığı Genç Girişimciler Sertifika Töreni programına, Belediye Başkan Yardımcısı Sn:Oğuz SERTLER, Odamızı Temsilen Odamız Genel Sekreteri Sn: Bedri ÖZTÜRK ,Okul Müdürü Sn:Metin ERDİK ile usta öğretici Sn:Celali YILMAZ ve Kursiyer olarak da Bozüyük'teki Meslek Liselerinin Öğretmenleri katıldı.

 

        Düzenlenen programın ardından Bozüyük TSO adına açıklamada bulunan Genel Sekreter Bedri ÖZTÜRK Girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusuna başta TOBB olmak üzere tüm camiada ve Bozüyük TSO da büyük önem verildiği bu anlamda TOBB organizasyonunda Ülke çapında TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının oluşturulduğunu söyledi.  

 

            ÖZTÜRK Yine bu Seminer Programı ile Öğretmenlerimizin Girişimcilik konusunda bilgi sahibi olmaları ve önümüzdeki günlerde açılacak yeni eğitim programları ile de bu bilgilerini sınıflarında öğrencileri ile paylaşacakları ve bölgemizde Girişimcilik Kültürünün gelişmesi konusunda büyük katkıları olacağını ifade etmiştir. 

 

            Bozüyük TSO olarak bu tip organizasyonlara yakın ilgi gösterdiklerini belirten ÖZTÜRK Sertifika alan Öğretmenleri tebrik etmiş bu ve benzeri Organizasyonların Bozüyük TSO olarak desteklenmeye devam edileceğini belirtmiştir.
 

         Değerli Üyelerimize,
         Basın Kuruluşlarımıza ve Kamuoyuna duyurulur.
         Saygılarımızla..,

 

02.07.2012

BOZÜYÜK

TİCARET VE SANAYİ ODASI

  • GİRİŞİMCİLER SERTİFİKA PROGRAMI

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç