BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI HABİB ESEL KALP KRİZİ GEÇİRDİ

• 03.09.2012

Oda Yönetim Kurulu Başkanımız Sn:Habib ESEL Kalp Krizi Geçirdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde şiddetli göğüs ağrısı şikayeti ile İzmir Karşıyaka Medikal Park hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan Yönetim Kurulu Başkanımız Habib ESEL anjiyo oldu.

Anjiyonun ardından 03 Eylül Pazartesi günü yapılan başarılı bir operasyon ile Habip ESEL'in kalp kapakçığı ve kalbi besleyen bir adet damarı değiştirildi. Şu anda sağlık durumu gayet iyi olan ESEL'in tedavisi bir süre daha devam edecek.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası adına Başkanımız Habip Esel’e acil şifalar diliyor, Ailesine.., Yakınlarına ve Camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

03.09.2012

• BOZÜYÜK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI   HABİB ESEL KALP KRİZİ GEÇİRDİ